Mafynetti itseopiskelumateriaali ja ETÄKURSSIT

Mafynetti 2,1-kertaistaa mahdollisuutesi päästä sisään lääketieteelliseen. Mafynetti-itseopiskelijoista 30 % pääsi lääketieteelliseen vuonna 2016, kun kaikista kokeeseen osallistuneista hakijoista vain 14 % pääsi sisään. Tuloksen tekee vielä merkittävämmäksi se, että suuri osa hakijoista käy jonkin valmennuskurssin ja silti Mafynetti-itseopiskelijat pärjäävät heitä paremmin.

Mafynetti antaa sinulle kilpailuedun lääketieteen ja DI-osastojen pääsykokeisiin sekä yo-kirjoituksiin.

Kun hankit Mafynetin nyt, käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti!

Lukuvuosi 2017-18 on pääsykoeharjoittelun osalta alkanut. Kun hankit Mafynetin nyt, käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Tilaa jatkolisenssi
Kysy Mafynetistä

Jatkolisenssi vanhaan Mafynettiin

Jos vanhan Mafynettisi käyttöoikeus on päättynyt, voit tilata jatkolisenssin. Jatkolisenssi sisältää nämä asiat:

 • Mafynetin käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti.
 • Halutessasi voimme nollata Mafynettisi ilman lisäkuluja ja voit aloittaa opiskelun puhtaalta pöydältä. Tällöin siis tehdyt tehtävät ja edistymiskäyrä nollataan.
 • Sinulle postitetaan vuoden 2018 harjoituskokeet viimeistään 31.12.2017.
 • Voit ostaa lisävuoden itseopiskelumateriaaliin vain, jos olet jo aiemmin ostanut Mafynetin tai olet ollut etä- tai lähikurssillamme. 
 • Lisävuoden hinta on 495 €. Tilaa jatkolisenssi tästä!

MAFYNETTI 2 - LÄÄKETIEDE ITSEOPISKELUMATERIAALI

Mafynetti 2 lääkispaketti sisältää lääkispainotteisen sisällön lisäksi saman mitä DI/yo-paketti, joten voit tällä valmistautua myös DI- ja yo-kokeisiin.

Mafynetin lääkispakettiin sisältyy

 • Lenovon tabletti (7”, 2 GB RAM, 16 GB tallennustila, 64-bittinen prosessori).
 • 1420 fysiikan tehtävää sisältäen 48 kertaavaa, lääkistyyppistä monivalintatehtävää.
 • 1020 kemian tehtävää sisältäen 134 kertaavaa, lääkistyyppistä monivalintatehtävää.
 • 1170 biologian tehtävää sisältäen 50 kertaavaa, lääkistyyppistä monivalintatehtävää. Mafynetissä voi valita kielen ja biologian tehtävät ja mallivastaukset on käännetty myös ruotsiksi.
 • 862 matematiikan tehtävää. Matematiikan tehtävät sisältyvät mukana tuleviin yo- ja DI-kursseihin.
 • Fysiikassa ja kemiassa on lisäksi pientehtäväpaketit, joilla voit nopeasti kerrata koko oppimäärän asiat esimerkiksi viimeisellä harjoitteluviikolla ennen koetta. Pientehtävillä kerrataan esim. kaikki kaavat, jotka täytyy osata ulkoa. Fysiikan kertauspaketin laskeminen vie laskunopeudesta riippuen yleensä 6-15 tuntia, missä ajassa kertaat siis koko oppimäärän! Kemiassa aikaa kuluu vähemmän.
 • 8 täysimittaista harjoituskoetta, joissa on huomioitu kevään 2018 vaatimukset. Saat Mafynetin heti käyttöösi ja paperiset harjoituskokeet postitetaan erikseen 31.12.2017 mennessä Jälkitoimitus on tarpeellinen, koska vuoden 2018 pääsykoevaatimukset julkaistaan vasta ensi syksynä ja laadimme uudet kokeet sen jälkeen. Huomaa merkitä tilauslomakkeeseen, jos haluat kokeet ruotsiksi. Kaikki kokeet toimitetaan silloin ruotsinkielisinä.
 • Käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan. Mafynetti lataa päivitykset, kun tabletti on nettiyhteydessä.

Saat kattavan kokonaisuuden tehtäviä ja teoriaa fysiikasta, kemiasta ja biologiasta

 • Fysiikan ja kemian tehtäväpaketit alkavat peruspaketilla, joka käy läpi kaikki kokeessa tarvittavat asiat. Peruspaketin jälkeen tulee suuri määrä lisätehtäviä, joilla pääset kehittämään tarvittavan laskurutiinin. Kaikkia tehtäviä ei tarvitse ehtiä laskea, mutta sisäänpääsy on sitä todennäköisempää, mitä pidemmälle ehdit. Jos lasket kaiken Mafynetin ohjeiden mukaan ja hyvällä ymmärryksellä, on sisäänpääsy erittäin todennäköistä.
 • Biologian tehtävät ovat lyhyempiä ja niistä tulee tehdä melkein kaikki ennen pääsykoetta. Tehtävät käyvät läpi kaikki oleelliset asiat oppimäärästä ja Mafynetti pitää huolen niiden kertauksesta koko kevään ajan.
 • Biologian tehtävät ja mallivastaukset on kokonaisuudessaan käännetty myös ruotsiksi. Kemia ja fysiikka ovat suomeksi, mutta niiden osalta kieliero on koettu käytännössä merkityksettömäksi, kunhan osaa suomea. Kurssipalautteessa eräs oppilas kommentoi kieliasiaa näin: "Itseluottamukseni matematiikan ja fysiikan suhteen on kehittynyt aika huimasti, joten kannattaa kokeilla! Som svenskspråkig har det varit förvånansvärt lätt att gå kursen på Finska. So räds inte att prova."
 • Mafynetin edistymiskuvaaja auttaa sinua pysymään tavoitettasi vastaavassa vauhdissa. Aseta biologiassa vaativin tai toiseksi vaativin tavoitetaso ja pidä huolta, että edistymiskuvaaja pysyy joka viikko tavoiteviivalla. Jos aikasi ei riitä pitämään kaikkia oppiaineita tavoiteviivalla, niin pidä ainakin biologia ja alenna tarvittaessa laskurutiinin määrää muissa aineissa. Näin varmistat, että opit oleelliset asiat kaikista aineista.
 • Teoria kattaa fysiikassa ja kemiassa kaikki kurssit, biologian teorian painottuessa kursseihin BI2, BI4 ja BI5. Lisäksi fysiikassa on opetusvideot kaikista oleellisista sähköopin ja sähkömagnetismin asioista. Nämä ns. videodrillit ovat olleet valtavan pidettyjä myös valmennuskursseillamme.

Harjoituskokeemme valmistavat sinua realistisesti lääkiksen pääsykokeeseen

 • Kaikki  harjoituskokeemme ovat kevään 2018 vaatimusten mukaisia ja täysimittaisia viiden tunnin kokeita. Kaikki kokeemme muutettiin 2016 lopussa vastaamaan uutta nelilaskinuudistusta. Mikäli muutoksia tulee taas keväälle 2018, päivitämme kokeita vastaavasti. Sisällöltään kokeet ovat hyvin vaihtelevan tyyppisiä ja vaikeustasoltaan erilaisia, joten niiden avulla totut yllätyksiin!
 • Tilattuasi Mafynetin, saat tabletin nopeasti normaalissa toimitusajassa ja harjoituskoepaperit jälkitoimituksena siten, että ne postitetaan 31.12.2017. Näin pääset aloittamaan Mafynetillä harjoittelun heti, kun sinulle on mahdollista ja pääset tekemään harjoituskokeita heti tammikuusta, mikäli olet jo silloin riittävän pitkällä harjoittelussasi.
 • Harjoituskokeissamme huomioidaan uusimmat muutokset, kuten kevään 2017 nelilaskinuudistus. Lue, miten laskinuudistus vaikuttaa sinun valmistautumiseesi.

Jatkuvat päivitykset tuovat käyttöösi aina parhaan Mafynetin

 • Teoriat ja mallivastaukset täydentyvät kaikissa aineissa.
 • Teemme myös kokonaan uudenlaista oppimateriaalia, joka nopeuttaa oppimistasi ja parantaa tuloksia kokeessa. Lukuvuonna 2016-2017 teimme esimerkiksi pientehtäväpaketit, joilla voi nopeasti viimeisellä harjoitteluviikolla kerrata koko lukion oppimäärän fysiikassa ja kemiassa. Kehitämme jatkuvasti uusia menetelmiä oppia asoita nopeammin ja paremmin ymmärtäen. Lukuvuonna 2017-18 panostamme oppimateriaalin kehittämiseen taas enemmän resursseja kuin koskaan aiemmin!
 • Katso, kuinka nopeasti tällä hetkellä reagoimme Mafynetissä antamaasi palautteeseen.

HINTA 745 €, käyttöoikeus 30.6.18 asti.

 • 31.7.2017 avaamme verkkokaupan, josta lääkismateriaalin voi ostaa myös omalle laitteelle ilman tablettia. Hinta on silloin 595 € sisältäen paperille painetut harjoituskokeet.
 • Tuetut käyttöjärjestelmät ovat tableteissa Android  4.1 ja uudemmat, tietokoneissa Windows Vista - Windows 10 sekä MacOS 10.6 Snow Leopard  - 10.12 Sierra. Emme valitettavasti tule vielä tukemaan iOS-käyttöjärjestelmää (eli Applen tabletteja tai puhelimia).
 • Käyttöoikeuden päätyttyä voit jatkaa sitä vuodella, eli 30.6.19 asti hintaan 495 e (hinta voimassa 31.12.18 asti). Hintaan sisältyy kaikki lukuvuoden 2018-19 uudet ja muutetut harjoituskokeet paperille painettuna ja postitettuna. Lisäksi Mafynettiin tuotetaan joka vuosi uutta materiaalia. Pidätämme oikeudet muutoksiin näissä käyttöoikeuden jatkamista koskevissa tiedoissa ja hinnoissa, mikäli lääketieteellisen pääsykokeen vaatimukset muuttuvat poikkeuksellisen paljon. Lisenssin päätyttyä Mafynetti-ohjelman kurssit ja niihin sisältyvät tehtävät eivät ole enää nähtävissä tai käytettävissä.

UUTTA: OPISKELUVALMENNUS MAFYNETTI-ITSEOPISKELIJALLE!

Syyskuusta 2017 alkaen voit saada Mafynetti-itseopiskelumateriaalin tueksi henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan. Hän on sinuun yhteydessä kahden viikon välein aina pääsykokeisiin saakka. Häneltä saat apua lukusuunnitelman tekemisessä, opiskelutekniikoissa, koestrategiassa sekä stressinhallinnassa. Henkilökohtainen opiskeluvalmennus aloitetaan kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta, mutta kuitenkin aikaisintaan syyskuussa 2017.

HINTA: 395 €. Voit lisätä opiskeluvalmennuksen itseopiskelmateriaalin oston yhteydessä tilauslomakkeessa.

Lisätietoa opiskeluvalmennuksesta täältä:

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Tilaa jatkolisenssi
Kysy Mafynetistä

MAFYNETTI 2 - lääketiede etäkurssi

LÄÄKETIEDE etäkurssi sisältää yllä kuvatun itseopiskelumateriaalin lisäksi nämä asiat:

 • Saat henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan, joka on yhteydessä sinuun kahden viikon välein tai sen mukaan, mitä sovitte yhdessä. Opiskeluvalmennus on osoittautunut monien hakijoiden kohdalla erittäin merkittäväksi tekijäksi sisäänpääsyssä! Lue tästä tärkeä viesti, jonka opiskeluvalmennustiimimme vetäjä Kasperi Soininen haluaa sanoa, kun olet hakemassa lääketieteelliseen. Muiden opiskeluvalmentajien esittelyt löydät kurssien ilmoitustaululta.
 • Kouluttamamme opiskeluvalmentaja tarjoaa sinulle:
  • alkukartoituksen puhelimitse (30-45 min), minkä jälkeen säännölliset puhelinpalaverit (20 min) kahden viikon välein yhdessä sovittuna ajankohtana
  • tarpeisiisi sopivan ohjeistuksen opiskelutekniikassa, aikataulutuksessa, jaksamisessa, koestrategiassa sekä mahdollisen koejännityksen hallinnassa
  • kannustavan tuen oikean lukurytmin ylläpitämiseksi
  • harjoituskokeista saatuja huomioita sekä niiden hiomista huippuunsa itse pääsykoepäivää varten
 • 8 harjoituskoetta oikeassa koesalissa. Saat kokeet takaisin pisteytettyinä ja arvion siitä, kuinka lähellä olet sisäänpääsyä. Kokeiden aikataulu on täällä. Kokeet pidetään helmi-toukokuussa.
 • Kaikki 8 harjoituskoetta voit pyytää ruotsinkielisinä ja voit vastata niihin ruotsiksi.

HINTA 1691 €, oppimateriaalin käyttöoikeus 30.6.18 asti.

 • 31.7.2017 avaamme verkkokaupan, josta etäkurssin voi ostaa myös ilman tablettia siten, että asennat Mafynetin omalle laitteelle. Hinta on silloin 1541 €. Tuetut käyttöjärjestelmät ovat tableteissa Android  4.1 ja uudemmat, tietokoneissa Windows Vista - Windows 10 sekä MacOS 10.6 Snow Leopard  - 10.12 Sierra. Emme valitettavasti tule vielä tukemaan iOS-käyttöjärjestelmää (eli Applen tabletteja tai puhelimia).
 • Käyttöoikeuden päätyttyä voit jatkaa sitä vuodella, eli 30.6.19 asti hintaan 495 e (hinta voimassa 31.12.18 asti). Hintaan sisältyy kaikki lukuvuoden 2018-19 uudet ja muutetut harjoituskokeet paperille painettuna ja postitettuna. Lisäksi Mafynettiin tuotetaan joka vuosi uutta materiaalia. Pidätämme oikeudet muutoksiin näissä käyttöoikeuden jatkamista koskevissa tiedoissa ja hinnoissa, mikäli lääketieteellisen pääsykokeen vaatimukset muuttuvat poikkeuksellisen paljon. Lisenssin päätyttyä Mafynetti-ohjelman kurssit ja niihin sisältyvät tehtävät eivät ole enää nähtävissä tai käytettävissä.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Tilaa jatkolisenssi
Kysy Mafynetistä

Mafynetti 2 - DI/yo-itseopiskelumateriaali

Tällä paketilla voit harjoitella sekä diplomi-insinööriosastojen pääsykokeisiin että yo-kokeisiin. Paketti sisältää nämä asiat:

Mafynetin DI/yo-versioon sisältyy

 • Lenovon tabletti (7”, 2 GB RAM, 16 GB tallennustila, 64-bittinen prosessori).
 • Matematiikan DI-kurssi: 794 tehtävää + 6 täyspitkää DI-harjoituskoetta.
 • Pitkän matematiikan yo-kurssi: 862 tehtävää + 2 kpl täyspitkiä yo-harjoituskokeita.
 • Lyhyen matematiikan yo-kurssi: 424 tehtävää + 2 kpl täyspitkiä yo-harjoituskokeita.
 • Fysiikan DI-kurssi: 739 tehtävää + 4 kpl DI-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin täyspitkää valintakoetta.
 • Fysiikan yo-kurssi: 870 tehtävää + 3 kpl yo-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin puolikasta yo-koetta.
 • Kemian DI-kurssi: 780 tehtävää sisältäen 134 monivalintatehtävää + 4 kpl DI-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin täyspitkää valintakoetta.
 • Kemian yo-kurssi: 614 tehtävää sisältäen 134 monivalintatehtävää + 3 kpl yo-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin puolikasta yo-koetta.
 • Biologian yo-kurssi: 890 tehtävää sisältäen 12 monivalintatehtävää + 3 kpl yo-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin puolikasta yo-koetta. Mafynetissä voi valita kielen ja biologian tehtävät ja mallivastaukset on käännetty myös ruotsiksi.
 • Fysiikan ja kemian DI-kursseissa on lisäksi pientehtäväpaketit, joilla voit nopeasti kerrata koko oppimäärän asiat esimerkiksi viimeisellä harjoitteluviikolla ennen koetta. Pientehtävillä kerrataan esim. kaikki kaavat, jotka täytyy osata ulkoa. Fysiikan kertauspaketin laskeminen vie laskunopeudesta riippuen yleensä 4-12 tuntia, missä ajassa kertaat siis koko DI-koealueen oppimäärän! Kemiassa aikaa kuluu vähemmän.
 • Käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan. Mafynetti lataa päivitykset, kun tabletti on nettiyhteydessä.

Saat kattavan kokonaisuuden tehtäviä ja teoriaa fysiikasta, kemiasta, matematiikasta ja biologiasta

 • DI-pääsykoetta ja yo-koetta varten on kustakin aineesta omat kurssinsa.
 • DI-kursseissa keskitytään vain koealueeseen kuuluviin asioihin. Matematiikassa syventävät kurssit eivät kuulu koealueeseen ja fysiikan koealue on rajattu vain tiettyihin lukiokursseihin.
 • Matematiikan, fysiikan ja kemian tehtäväpaketit alkavat peruspaketilla, joka käy läpi kaikki kokeessa tarvittavat asiat. Peruspaketin jälkeen tulee suuri määrä lisätehtäviä, joilla pääset kehittämään tarvittavan laskurutiinin. Kaikkia tehtäviä ei tarvitse ehtiä laskea, mutta onnistuminen on sitä todennäköisempää, mitä pidemmälle ehdit.
 • Biologian tehtävät ovat lyhyempiä ja niistä tulee tehdä melkein kaikki ennen yo-koetta. Tehtävät käyvät läpi kaikki oleelliset asiat oppimäärästä ja Mafynetti pitää huolen niiden kertauksesta koko kevään ajan.
 • Biologian tehtävät ja mallivastaukset on kokonaisuudessaan käännetty myös ruotsiksi. Kemia ja fysiikka ovat suomeksi, mutta niiden osalta kieliero on koettu käytännössä merkityksettömäksi, kunhan osaa suomea. Yo-valmennuskurssin palautteessa eräs oppilas kommentoi kieliasiaa näin: "Itseluottamukseni matematiikan ja fysiikan suhteen on kehittynyt aika huimasti, joten kannattaa kokeilla! Som svenskspråkig har det varit förvånansvärt lätt att gå kursen på Finska. So räds inte att prova."
 • Mafynetin edistymiskuvaaja auttaa sinua pysymään tavoitettasi vastaavassa vauhdissa. Yo-kursseissa tavoite asetetaan haluamasi arvosanan mukaan ja DI-kurssissa sen mukaan, kuinka vaativaan hakukohteeseen olet pyrkimässä.
 • Teoria kattaa fysiikassa ja kemiassa kaikki kurssit, biologian teorian painottuessa kursseihin BI2, BI4 ja BI5. Lisäksi fysiikassa on opetusvideot kaikista oleellisista sähköopin ja sähkömagnetismin asioista. Nämä ns. videodrillit ovat olleet valtavan pidettyjä.

Harjoituskoepaketti valmentaa realistisesti DI- ja yo-kokeeseen

 • Täysimittaisia DI-harjoituskokeita on 14, ja niissä on huomioitu uusimmat pääsykoevaatimukset.
 • Fysiikasta, kemiasta ja biologiasta on kustakin 3 yo-tyyppistä koetta, pitkästä ja lyhyestä matematiikasta molemmista 2 koetta. 
 • DI-kokeen fysiikan koealue on muuttunut viime vuosina joka vuosi. Mafynetin harjoituskokeet ja harjoittelumateriaali räätälöidään joka vuosi uudestaan niin, että harjoittelet vain niitä asioista, jotka tulevat kokeeseen tai tukevat osaamista muuten. Et siis tuhlaa aikaasi turhaan tekemiseen.
 • Kaikissa DI-materiaalin fysiikan kokeissa on lopussa nykyistä pääsykoetta vastaava aineisto ja siihen liittyvät tehtävät.

HINTA 645 €, käyttöoikeus 30.6.18 asti

 • 31.7.2017 avaamme verkkokaupan, josta DI-materiaalin voi ostaa myös omalle laitteelle ilman tablettia. Hinta on silloin 495 €. Tuetut käyttöjärjestelmät ovat tableteissa Android  4.1 ja uudemmat, tietokoneissa Windows Vista - Windows 10 sekä MacOS 10.6 Snow Leopard  - 10.12 Sierra. Emme valitettavasti tule vielä tukemaan iOS-käyttöjärjestelmää (eli Applen tabletteja tai puhelimia).
 • Käyttöoikeuden päätyttyä voit jatkaa sitä vuodella, eli 30.6.19 asti hintaan 395 e (hinta voimassa 31.12.18 asti). Jatkoajan lisäksi saat kaiken uuden materiaalin, jota Mafynettiin tuotetaan vuosittain. Pidätämme oikeudet muutoksiin näissä käyttöoikeuden jatkamista koskevissa tiedoissa ja hinnoissa, mikäli DI-pääsykokeen vaatimukset muuttuvat poikkeuksellisen paljon. Lisenssin päätyttyä Mafynetti-ohjelman kurssit ja niihin sisältyvät tehtävät eivät ole enää nähtävissä tai käytettävissä.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Tilaa jatkolisenssi
Kysy Mafynetistä

ilmainen Mafynetti ja mafynetti 1

Tästä linkistä pääset vanhan Mafynetti 1:n nettisivulle. Sieltä voit ladata ilmaisen matematiikan Mafynetin. Myös maksulliset Mafynetti 1 kurssit ovat edelleen saatavilla sieltä, mutta suosittelemme ehdottomasti Mafynetti 2:ta, koska materiaali on kaikissa aineissa kauttaaltaan parannettu ja paljon laajempi!

Mafynetti 1 pidetään esillä lähinnä siksi, että se on hyvä tapa levittää ilmaista matematiikan kurssia. Älä siis muodosta käsitystäsi Mafynetti 2:sta kokeilemalla vanhaa Mafynettiä, koska ohjelma on mullistunut kaikin puolin. Tutustu Mafynetti 2:n esittelyyn ylempänä ja kiinnostuttuasi voit turvallisesti tilata sen. Mafynetti 2:ssa on normaali postimyyntiin liittyvä palautusoikeus - tarkemmat ohjeet löydät tilaussivulta.


Kysy meiltä lisää

Kysy itseopiskelumateriaalista tai etäkurssista

Tilaa

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi