Mafynetin käyttö lukion oppimateriaalina

Tuotteen nimi: Mafynetti 2 digitaalinen oppimateriaali ylioppilaskirjoituksiin. Ohjelma toimii myös offline-tilassa, eli verkkoyhteyttä ei tarvita.

Oppimateriaalit: Pitkä matematiikka, lyhyt matematiikka, kemia, fysiikka ja biologia

Näin ostat Mafynetin ja otat sen käyttöön. Oppaissa ja videoissa on selitetty Mafynetin asentaminen, ostaminen, käytön perusteet ym. 

Tekninen tuki: mafyvalmennus.fi/yhteydenotto

Myynti: mafyvalmennus.fi/yhteydenotto . Jos opetat lukiossa, voit esimerkiksi tilata meiltä näytekappaleet yo-kertauskursseista.

Käyttöjärjestelmät: Katso lista tällä hetkellä tuetuista käyttöjärjestelmistä.:

IOS-käyttöjärjestelmä ja Linux: Emme valitettavasti vielä tue Linuxia tai iOS-käyttöjärjestelmää (eli Applen tabletteja tai puhelimia). Jos toimit lukion opettajana ja joillakin opiskelijoistasi on käytössään esimerkiksi vain Linux, ota meihin yhteyttä. Jos haluat ottaa Mafynetin käyttöön kertauskurssillasi, voimme sopia tablettien lainaamisesta opiskelijoille, joilla ei ole sopivaa tietokonetta. Lainatabletti on tällaisessa tilanteessa maksuton. Opiskelijan tulee kuitenkin antaa laskutustietonsa MAFY-valmennukselle ennen tabletin luovutusta. Jos opiskelija ei palauta tablettia lisenssin päätyttyä, MAFY-valmennus laskuttaa opiskelijaa tabletista 150 €.

Hinnat:

1 aine:      30 € / opiskelija / aine
2 ainetta:  28 € / opiskelija / aine
3 ainetta:  26 € / opiskelija / aine
4 ainetta:  24 € / opiskelija / aine

Opettajat saavat Mafynetti-ohjelman veloituksetta (kaikki aineet) sekä Mafynetti-tabletin lainaan halutessaan.

Lisenssin pituus: Mafynetin lisenssi on voimassa kahdessa peräkkäisessä ylioppilaskirjoituksessa (esim. syksyn ja kevään kirjoitukset tai kevään ja syksyn kirjoitukset). Kun tällä hetkellä ostat Mafynetin yo-kurssin, saat käyttöoikeuden sekä ajalle 1.10.2017-27.3.2018 että ajalle 9.5.-1.10.2018. Mafynetti on ladattavissa kahteen laitteeseen (esim. kannettava tietokone ja puhelin).

Maksuehdot: 14 pv netto

AnnaMari, kevään -10 abikurssi.
Kurssilla sai apua heti kun pyysi ja kurssiohjelma oli räätälöity juuri itselle sopivaksi. Koko koealue tuli käytyä perusteellisesti läpi. Kurssilla oli hyvä yhteishenki ja rento ilmapiiri ja tunneille oli aina mukava tulla. Teemu ja Antti jaksoivat olla kärsivällisiä ja selittää asiat tarvittaessa useampaan kertaan. Kurssista oli paljon apua minulle, ja tiedän, etten olisi osannut valmistautua kirjoituksiin näin perusteellisesti ilman Antin ja Teemun apua. Kiitos!