Mafynetin käyttö lukion oppimateriaalina

Tuotteen nimi: Mafynetti 2 digitaalinen oppimateriaali ylioppilaskirjoituksiin. Ohjelma toimii myös offline-tilassa, eli verkkoyhteyttä ei tarvita.

Oppimateriaalit: Pitkä matematiikka, lyhyt matematiikka, kemia, fysiikka ja biologia

Käyttöönotto-ohje: Ohjeet opettajille ja opiskelijoille löydät täältä. Oppaissa ja videoissa on selitetty Mafynetin asentaminen, ostaminen, käytön perusteet ym. 

Verkkokauppa: Tilaa Mafynetti tästä linkistä (Verkkokauppa avataan heinäkuun loppuun mennessä 2017)

Tekninen tuki: tuki@mafyvalmennus.fi

Myynti: info@mafyvalmennus.fi . Jos opetat lukiossa, voit esimerkiksi tilata meiltä näytekappaleet yo-kertauskursseista.

Käyttöjärjestelmät: Ohjelma on ladattavissa Android-laitteisiin, Windows-tietokoneisiin ja tabletteihin sekä Mac-tietokoneisiin heinäkuun loppuun mennessä 2017. iOS-käyttöjärjestelmätuki on suunnitteilla (koskee Applen puhelinta ja tablettia). Tällä hetkellä tuetut käyttöjärjestelmäversiot ovat:

  • Windows Vista tai uudempi
  • macOS 10.6 tai uudempi
  • Android 4.1 tai uudempi
  • Jos käyttöjärjestelmäsi on vanhempi, Mafynetti saattaa silti toimia. Ota tarvittaessa yhteyttä tuki@mafyvalmennus.fi ja autamme selvittämään toimivuuden.

IOS-käyttöjärjestelmä: Jos opiskelijalla on käytössään ainoastaan IOS-käyttöjärjestelmä, MAFY-valmennus lainaa opiskelijalle Android-pohjaisen tabletin veloituksetta siihen asti, että IOS-käyttöjärjestelmä valmistuu.

Mikäli opiskelija lainaa tabletin MAFY-valmennukselta, hänen tulee antaa laskutustietonsa MAFY-valmennukselle ennen tabletin luovutusta. Jos opiskelija ei palauta tablettia lisenssin päätyttyä, MAFY-valmennus laskuttaa opiskelijaa tabletista 150 €.

Hinnat:

1 aine:      30 € / oppilas / aine
2 ainetta:  28 € / oppilas / aine
3 ainetta:  26 € / oppilas / aine
4 ainetta:  24 € / oppilas / aine

Opettajat saavat Mafynetti-ohjelman veloituksetta (kaikki aineet) sekä Mafynetti-tabletin lainaan halutessaan.

Lisenssin pituus: Mafynetin lisenssi on voimassa kahdessa peräkkäisessä ylioppilaskirjoituksessa (esim. syksyn ja kevään kirjoitukset tai kevään ja syksyn kirjoitukset). Mafynetti on ladattavissa kolmeen laitteeseen (esim. kannettava, puhelin ja tabletti).

Maksuehdot: 14 pv netto

AnnaMari, kevään -10 abikurssi.
Kurssilla sai apua heti kun pyysi ja kurssiohjelma oli räätälöity juuri itselle sopivaksi. Koko koealue tuli käytyä perusteellisesti läpi. Kurssilla oli hyvä yhteishenki ja rento ilmapiiri ja tunneille oli aina mukava tulla. Teemu ja Antti jaksoivat olla kärsivällisiä ja selittää asiat tarvittaessa useampaan kertaan. Kurssista oli paljon apua minulle, ja tiedän, etten olisi osannut valmistautua kirjoituksiin näin perusteellisesti ilman Antin ja Teemun apua. Kiitos!