• 25 % kaikista vuonna 2013 tuotantotaloudelle päässeistä oli MAFY-valmennuksen kurssilla. Edellisenä vuonna vastaava luku oli 23 %.

 • Anssi, kevään 2013 DI-kurssi
  Ma-Fyn kurssia ei mun mielestä kuvaa mikään muu sana paremmin kuin edelläkävijä. Olin edellisenä keväänä kilpailijan kurssilla, ja siellä meininki oli ihan kivikautista verrattuna tähän! Opettajat osasivat hommansa ja olivat helposti lähestyttäviä, ja tärkeimpänä vielä saivat vaikeimmatkin asiat selitettyä selkokieleksi. Kurssin ehdoton valttikortti oli kuitenkin Mafynetti, joka passitti joka päivä hommiin ihan alusta viimeseen viikkoon saakka. Lopuks ei voi muuta ku kiittää ja kumartaa, kun Otaniemi kutsuu!

 • Sofia, kevään 2013 DI-kurssi
  Ylioppilaskirjoitukseni eivät menneet toivotulla tavalla, ja välivuoden jälkeen itsevarmuuteni oli erittäin huono. Onnekseni päätin tulla MAFY-valmennuksen TKK-kurssille, ja suosittelenkin sitä kaikille! Matalasta lähtötasostani huolimatta pääsin opiskelemaan haluamaani koulutusohjelmaan, ja suurin kiitos siitä kuuluu kurssin motivoiville opettajille ja loistavalle opetusohjelmalle, jonka avulla sain itsestäni parhaan irti.

 • Olli, kevään 2013 DI-kurssi
  Kävin MAFY:n DI-valmennuskurssin, ja pääsin sisään reippain pistein ensisijaiseen hakukohteeseeni. Kurssilla opin vastaustekniikkaa ja sain henkilökohtaista opastusta asiantuntevilta opettajilta aina sitä tarvitessani. Mafynetti tsemppasi laskemaan tarpeeksi ja piti laskurutiinin yllä. Harjoituskokeista näki konkreettisesti edistymisen ja kurssin kenraalikoe oli identtinen itse pääsykokeiden kanssa.

  Suosittelen ehdottomasti kurssia jokaiselle DI-koulutusohjelmaan pyrkivälle!

 • Sara, kevään 2013 DI- ja yo-kurssi
  Olin sekä matikan yo-kurssilla, että di-kurssilla. Molemmista oli todella paljon apua ja pääsin haluamaani opiskelupaikkaan eli infolle. Molempien kurssien aikana kehityin paljon, varsinkin di kurssin aikana. Opettajat tsemppasivat vaikka vastoinkäymisiä tuli ajoittain.

  Voin suositella näitä kursseja lämpimästi!

 • Rami, kevään 2013 DI-kurssi
  Kurssi oli erittäin antoisa ja auttoi säilyttämään laskurutiinin läpi kevään. Mafynetti auttoi pysymään aikataulussa erittäin hyvin ja motivoi hädän hetkillä. Lisäksi opetus oli täysin omassa luokassaan.

  Pääsin sisälle haluamalleni osastolle ja muuallekin, mikä oli ennen kurssin alkua vain kaukainen haave.

 • Ellinoora, kevään 2013 DI-kurssi
  MAFYn valmennuskurssi oli huippuluokkaa! Tunnit oli joka minuuttia myöten mietitty niin että opetus ja ohjelma toimii parhaalla tavalla kurssilaisille. Opettajia oli useampia, joten apua ei tarvinnut odotella, ja heitä todella kiinnosti jokaisen henkilökohtainen edistyminen. Suosittelen!

 • Reko, kevään 2013 DI-kurssi
  Kursseilla vallitsi rento ja asiantunteva ilmapiiri, joka motivoi opiskelemaan täysillä. Antti, Teemu ja muut opettajat osasivat selittää minkä tahansa ongelman selkeästi, eikä kurssilla koskaan jäänyt ilman apua. Välikokeet ja niistä annettu henkilökohtainen palaute pitivät huolen, että omissa tavoitteissa pysyttiin.

  Tekemällä kaiken, mitä kurssilla annetaan tehtäväksi, saa erinomaiset valmiudet saavuttaa tavoitteensa. Voin vilpittömästi suositella kurssia jokaiselle!

 • Karoliina, kevään 2013 DI- ja yo-kurssi
  Osallistuin MAFY-valmennuksen DI-kurssille. Koen, että pääsykoemenestys oli hyvin suureksi osaksi mafynetin ohjelmiston ja henkilökohtaisen opetuksen ansiota, koska jos olisin itse opiskellut kokeisiin kotona en olisi osannut keskittyä pääsykokeita varten olennaisiin asioihin.

  Olin hyvin tyytyväinen kurssiin ja sen sisältöön ja olenkin suositellut MAFY-kursseja myös ystävilleni.

 • Atte, kevään 2013 DI-kurssi
  Kävin MAFYn DI-pääsykoekurssin ja olen todella tyytyväinen valintaani. Opettajat olivat mukavia ja asiansa osaavia ja opetus oli yksilöllistä. Mafynetti-tietokoneohjelma on loistava keksintö. Sen avulla oli helppo harjoitella omien tavoitteiden mukaisesti ja seurata omaa edistymistä. Pääsykokeessa menestyminen edellyttää ahkeraa ja pitkäjänteistä työskentelyä, mihin Mafyn valmennuskurssin kannustava ilmapiiri antoi loistavat edellytykset.

 • Siiri, kevään 2013 DI- ja yo-kurssi
  Onneksi kurssilla painotettiin TKK:n pääsykokeiden tehtävätyyppejä, eikä jumituttu yo-tasoon. Matematiikan tehtävät olivat hankalia, mutta kiitos kannustavien opettajien en luovuttanut kesken ja tehtävät käytiin perusteellisesti läpi.

  Kemian kurssi oli pelastukseni, koska itselläni oli vuosi siitä, kun olin viimeksi lukenut kemiaa. Ilman MAFYn koottuja tehtäviä, en olisi tehnyt sitä työmäärää, jonka pääsykokeet vaativat. Erityiskiitos myös opettajalle Maijalle.

  Pääsin Otaniemeen TKK:lle opiskelemaan, eli en voi muuta kuin suositella MAFY-valmennusta, jos vähänkin tuntuu että tarvitsee apua ja tukea lukemisurakkaan!

 • Antti, kevään 2013 DI-kurssi
  Mafy-valmennuskurssi, jonka kävin, oli erittäin hyödyllinen. Tietokoneiden käyttö on loistava idea, ja tärkeimpänä seikkana siinä se, että saatoimme ottaa tietokoneet kotiin ja opiskella myös päivinä, joina ei ollut kurssia. Kurssin opettajat olivat todella perillä asioista ja osasivat hyvin vastata kysymyksiin. Kysymyksiin sain aina hyvän vastauksen, vaikka vastauksia saikin joskus odotella hiukan pitkään. Opetusvideot olivat aivan loistava apu!

  Yhteenvetona, kurssi oli erittäin hyödyllinen ja opettajat todella osaavia ja mukavia. Opettajia voisi olla muutama enemmän ja joihinkin huoneisiin tarvitaan enemmän työskentelytilaa. Olen kuitenkin todella tyytyväinen kurssiin.

 • Laura, kevään 2013 DI- ja yo-kurssi
  MAFY-kurssien sisältö yllätti minut positiivisesti, sillä opiskelu ei ollut lainkaan samanlaista kuin koulussa tai muilla käymilläni preppauskursseilla. Tunneilla asioita kerrattiin omaa vauhtia tietokoneohjelman avustuksella ja tarvittaessa opettajilta sai neuvoja tehtävien ratkaisemisessa. He jaksoivat pohtia kanssani minulle epäselviä tai unohtuneita aihealueita. Työntekoa motivoi oman kehityksen seuraaminen tavoitekäyrältä ja tehtävien tekoa tehosti väärin osattujen tehtävien kertaaminen.

  Tutustuminen samanhenkisiin opiskelijatovereihin, ”viittoma eläinten” käyttö oppitunneilla ja MAFY:n järjestämä illanvietto pääsykokeiden jälkeen kruunasivat koko kurssin! Suosittelen lämpimästi kyseistä kurssia, mikäli haluat Otaniemeen opiskelemaan!

 • Eero, kevään 2013 DI-kurssi
  Mafy-valmennuksen TKK-kurssin käyneenä voin todeta, että Antti ja Teemu ovat todella paneutuneita opettamiseen. Heidän kurssillaan hyödynnetään oivallisesti uutta tekniikkaa ja useita opetusmenetelmiä, joista jokainen lähtötasosta riippumatta voi oppia ja varmasti oppiikin paljon! Tehtävien runsas määrä auttaa pitämään yllä laskurutiinia koko kevään ajan, eikä tekeminen varmasti lopu kesken.

  Kurssin ehdoton päätavoite eli sisäänpääsy ensimmäiseen hakukohteeseen kohdallani toteutui, joten olen erittäin tyytyväinen kurssiin.

 • Julkaisemme kaiken palautteen
  Olemme ainoa valmennuskurssien järjestäjä, joka on uskaltanut julkaista kaiken kurssilaisten antaman palautteen sellaisenaan.

  Kun itse tulet kurssillemme ja annat palautteen, näet kuinka se ilmestyy lyhentämättä nettisivuillemme.

  Katso palautteet!


Klikkaa sinulle sopivinta kurssia!

PITKÄ DI-KURSSI, 52 opetuskertaa

 • Harjoittelet matematiikkaa ja fysiikkaa ensin yo-kirjoituksiin ja sitten pääsykokeisiin. Jos et ole kirjoittamassa, harjoittelet alusta asti vain pääsykokeeseen.
 • Kurssi sisältää 52 opetuskertaa, joista 8 kertaa on harjoituskokeita ja 44 opetuskertaa, eli 132 tuntia sisältää yksilöllistä opetusta.
 • Yksilöllisen opetuksen ryhmässä on korkeintaan 16 oppilasta yhtä opettajaa kohden.
 • Teet 8 täysimittaista DI-harjoituskoetta, joista kuusi luokassa ja kaksi suuressa salissa. Lisäksi teet 2 täysimittaista matematiikan yo-harjoituskoetta ja 2 puolikasta fysiikan yo-harjoituskoetta kotona.
 • Kaikki kokeet tarkastetaan ja saat niistä henkilökohtaisen palautteen.
 • Saat halutessasi kurssimateriaalin (Mafynetti-tabletin) itsenäistä harjoittelua varten itsellesi jo ilmoittautumisen jälkeen. Näin voit valmistautua hyvissä ajoin yo-kirjoituksiin. Huomaa että kurssin loppulasku lähetetään aina Mafynetti-tabletin mukana.
 • Lisätietoja aikatauluista löytyy täältä.
 • 19.2. - 25.5.2018
 • Hinta: 2490 €

DI-KURSSI, 32 opetuskertaa

 • Harjoittelet matematiikkaa ja fysiikkaa kirjoitusten jälkeen pääsykoetta varten.
 • Kurssi sisältää 32 opetuskertaa, joista 8 kertaa on harjoituskokeita ja 24 opetuskertaa, eli 72 tuntia sisältää yksilöllistä opetusta.
 • Yksilöllisen opetuksen ryhmässä on korkeintaan 16 oppilasta yhtä opettajaa kohden.
 • Teet 8 täysimittaista DI-harjoituskoetta, joista kuusi luokassa ja kaksi suuressa salissa.
 • Kaikki kokeet tarkastetaan ja saat niistä henkilökohtaisen palautteen.
 • Saat halutessasi kurssimateriaalin (Mafynetti-tabletin) itsenäistä harjoittelua varten itsellesi jo ilmoittautumisen jälkeen. Näin voit valmistautua hyvissä ajoin yo-kirjoituksiin. Huomaa että kurssin loppulasku lähetetään aina Mafynetti-tabletin mukana.
 • Lisätietoja aikatauluista löytyy täältä.
 • 27.3. - 25.5.2018
 • Hinta: 1690 €

Itseopiskelumateriaali

 • Voit aloittaa koska tahansa.
 • Sisältää teoriaopetuksen ja valtavan määrän tehtäviä mallivastauksineen
 • Erilliset matematiikan, fysiikan ja kemian kurssit. Kunkin DI-kurssin mukana tulee veloituksetta saman oppiaineen yo-kurssi.
 • Hinta: 195 € / oppiaine

usein kysytyt kysymykset        di-HAKUKOHTEIDEN pääsyvaatimukset

 


Usein kysytyt kysymykset

Katso DI-kursseista usein kysyttyä täältä!

Pääsyvaatimukset

Katso DI-osastojen pääsyvaatimukset!