• Kurssin alussa otetaan haltuun koko lukion oppimäärä Mafynetti-ohjelman avulla. Mafynetti antaa tehtävät, mallivastaukset ja opetusvideot sekä pitää huolen kertauksesta.

 • Tietokone nopeuttaa oppimista - laskeminen tehdään tietysti kuten oikeassakin kokeessa, eli kynällä ja paperilla.

 • Kurssilla saat lainaan minikannettavan tai tabletin. Sitä on mukavampi kantaa kuin isoja monistenippuja!

 • Tunnilla opettajat vastaavat kysymyksiisi ja kotona sinua auttavat Mafynetin mallivastaukset. Fysiikan materiaaliin kuuluu kattavat opetusvideot.

 • Kurssilla varmistetaan, että teet riittävän määrän töitä arvosanatavoitteeseesi nähden. Mafynetissä punainen käyrä näyttää missä olet menossa ja musta viiva osoittaa tavoitevauhdin.

 • Kurssilla tehdään 3 harjoituskoetta, joista saat yo-arvosanan ja henkilökohtaisen palautteen.

 • MAFY-valmennuksen opetusosaaminen on täysin omaa luokkaansa. MAFY:n yo-mallivastauksia käytetään lukioissa ympäri Suomea ja Mafynettiä käytetään muun muassa Helsingin matematiikkalukiossa.

 • Opetusryhmät ovat pieniä – vain 16 henkeä / opettaja. Opettajat ovat mukavia ja oikeita ammattiopettajia.

 • Säännölliset työpäivät pitävät huolen, että työ on pitkäjänteistä, eikä tekemätön työ kasaudu stressiksi.

 • Olemme ainoa valmennuskurssien järjestäjä, joka on uskaltanut julkaista kaiken kurssilaisten antaman palautteen sellaisenaan.

 • Kun itse tulet kurssillemme ja annat palautteen, näet kuinka se ilmestyy lyhentämättä nettisivuillemme.


kevään ja kesän abikurssit

Siirry tästä Tampereen tai Jyväskylän kursseihin.

Tärkeimmät tiedot kurssista

 • Kevään abikurssi on yo-kokeisiin valmistautumista varten. Kesäkurssilla voit valmistautua myös lääketieteellisen pääsykoetta varten.
 • Ryhmäkoko on 16 oppilasta yhtä opettajaa kohden. Tällä varmistamme, että saat yksilöllistä opetusta.
 • Olemme ainoa valmennuskurssien järjestäjä, joka on uskaltanut julkaista kaiken kurssilaisten antaman palautteen sellaisenaan. Katso kevään 2017 abikurssin palaute ja kesäkurssin 2016 palaute
 • MAFY-valmennuksen opetusosaaminen on täysin omaa luokkaansa. Teemme mm. mallivastaukset ja pistearvion yo-kokeisiin ja Mafynetti-ohjelmaa käytetään opetusvälineenä lukioissa.

kevään 2018 yo-valmennuskurssit

Voit jo ilmoittautua kevään 2018 yo-kokeeseen valmentavalle kurssille! Ilmoittauduttuasi kurssille saat vahvistuksen sähköpostilla ja postitse laskun. Lasku lähetetään sinulle viikon sisällä ilmoittautumisesta, mutta kuitenkin aikaisintaan tammikuussa 2018. Saat halutessasi kurssimateriaalin sisältävän Mafynetti-tabletin postitse kotiin jo hyvissä ajoin ennen kurssin oppitunteja. Mafynetti-tabletin mukana lähetämme myös aina kurssin laskun.

Kurssivaihtoehdot

Voit valita yhden yksittäisen aineen tai kahden aineen yhdistelmän.

Kurssit: pitkä- ja lyhyt matematiikka, fysiikka, kemia ja biologia.

Aikataulut: Opetusta on arkisin 19.2. - 9.3.2018 välisenä aikana yhteensä 40 oppituntia per aine. Yhden oppitunnin pituus on 45 min. Aikataulutiedot oppiaineittain löytyy täältä. Vapaana olevat ryhmät näet ilmoittautumislomakkeelta.

Kurssipaikka: MAFY-valmennuksen opetustilat Ruoholahdessa, Porkkalankatu 7B, Helsinki.

KURSSIEN HINNAT

 • Yksi kurssi 495 € - 10 opetuspäivää, yhden päivän hinta 49,50 €
 • Kaksi kurssia 975 € - 20 opetuspäivää, yhden päivän hinta 48,75 €

         

 

KESÄKURSSIT 2017

Kesäkurssilla voit valmistautua syksyn tai kevään yo-kirjoituksiin tai aloittaa harjoittelun lääketieteen pääsykoetta varten. Jos olet aloittamassa toista vuotta lukiossa, voit kerrata kesäkurssilla ensimmäisen vuoden asiat ja saat vahvan osaamispohjan kakkosluokkaa varten.

Kurssilla saat lainaan tabletin, jossa on kaiken oppimateriaalin sisältävä Mafynetti-ohjelma. Mikäli olet kirjoittamassa syksyllä 2017, saat pitää kurssimateriaalin itselläsi syksyn kirjoituksiin asti ja palautat sen vasta kirjoitusten jälkeen. Kaikilla muillakin kurssilaisilla on toki tämä mahdollisuus ja kaikilla on myös mahdollisuus tehdä 2 yo-harjoituskoetta kurssin aikana. Saat kokeet takaisin pisteytettynä ja saat niistä opettajalta palautteen.

OPETTAJAT

Pääopettajina toimivat:

 • Tek yo. Jaakko Alasuvanto, fysiikka ja matematiikka
 • FM Niko Lindfors, kemia
 • FM Katja Niemistö, biologia

Opettajamuutokset ovat mahdollisia. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

AIKATAULUT

Kaikki kurssit kestävät kaksi viikkoa ke 26.7. - ti 8.8.2017. Opetusta on kussakin oppiaineessa 3 tuntia joka arkipäivä. Kellonaika määräytyy oppiaineen mukaan. Joissakin aineissa on valittavina kaksi eri ryhmää. Opetus järjestetään Helsingin Ruoholahdessa MAFY-valmennuksen opetustiloissa.

Pitkä matematiikka klo 9.15-12.15 tai 13.00-16.00
Lyhyt matematiikka klo 9.15-12.15 tai 13.00-16.00
Fysiikka klo 9.15-12.15 tai 13.00-16.00
Kemia klo 9.15-12.15
Biologia klo 13.00-16.00

Jos osallistut kahden eri aineen kursseille, saat samaan hintaan käyttöösi itseopiskelumateriaalin myös kaikista muista aineista. 

HINNAT

Yksi aine 495 €. Kaksi ainetta 795 €. 

         

 

SYKSYN ABIKURSSIT 2017

Tänä syksynä emme enää järjestä syksyn abikurssia, mutta huomaa että voit kesäkurssin jälkeen pitää itselläsi Mafynetti-tabletin aina syksyn 2017 yo-kirjoituksiin asti. Eli voit valmistautua syksyn yo-kirjoituksiin kesän yo-kurssilla.

 

Henri, kevään -10 TKK-kurssi
Tunsin molemmat opettajat entuudestaan ja olin tykästynyt heidän opetustyyliinsä, joten armeijan jälkeen heidän valmennuskurssi oli itsestään selvä valinta. Odotin paljon ja sain silti yllättyä positiivisesti useaan kertaan. Esimerkiksi tunneilla käytetty oppimateriaali oli kuin harava, jolla unohtuneet ja aikanaan oppimatta jääneet asiat saatiin seulottua ja harjoiteltua kuntoon.